Sindicatul Liber din Invatamant - Dambovita
image Social Media SLI-DB:

Întâlnire cu liderii din sectorul Găești

Activitate SLI-DB Gaesti

Joi, 08.01.2015, a avut loc sedinta de lucru in vederea intentarii unui nou proces privind recuperarea drepturilor banesti, reprezentand prima anuala aferenta anilor 2011-2013, in cadrul Sectorului Gaesti. La sedinta au participat toti 22 de lideri din grupele sindicale care alcatuiesc Sectorul Gaesti si reprezentantul desemnat al S.L.I.- DB, domnul Dragna Adrian.

In prima parte a intalnirii, a fost facuta o trecere in revista a activitatii S.L.I.- DB, au fost facute aprecieri din partea liderilor asupra activitatii desfasurate de sindicat cu referire la actiunile intrprinse pana in prezent.

In partea a doua, liderii grupelor sindicale, au primit informatii despre modul de completare a documentelor necesare, li s-a atras atentia asupra informarii cadrelor didactice care au functionat in alte unitati scolare in perioada mentionata, respectiv despre atentionarea acestora de a se deplasa in timp util la unitatile de invatamant, avand asupra lor copii ale actului de identitate si o confirmare a faptului ca sunt in continuare membri de sindicat.

Atat reprezentantul sindicatului cat si liderul de sector, au insistat asupra modului de intocmire a documentatiei cat si respectarii perioadei de depunere a dosarelor.

Liderii grupelor sindicale, au fost foarte receptivi, au formulat intrebari suplimentare acolo unde au fost neintelegeri si si-au exprimat multumirea pentru noua actiune a SLI DB.

Liderul Sectorului Gaesti,
Prof. Guran Elena