Sindicatul Liber din Invatamant - Dambovita
image Social Media SLI-DB:

Şedinţă Mai 2015

În data de 4 mai 2015 s-a desfăşurat şedinţa ordinară a Biroului Operativ, şedinţă pe a cărei ordine de discuţii s-au aflau următoarele: informare privind activitatea sindicală din luna anterioară, prezentarea ofertei privind petrecerea concediului de odihnă pentru vara anului 2015, organizarea unui recensământ privind membrii de sindicat, aprobarea unor ajutoare umanitare, diverse.

Pentru personalul nedidactic o veste bună este cea a creşterii salariale a acestora cu 12%, creştere ce va avea loc în vara acestui an. Aceasta se datorează exclusiv iniţiativei F.S.L.I. şi discuţiilor la nivel central cu reprezentanţi ai Guvernului. S-a făcut o prezentare de către d-l preşedinte al SLI, prof. Emil Poamă, a acţiunii prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, acţiune ce a avut loc la finele lunii anterioare la Sinaia.

Au fost aprobate ajutoare umanitare în sumă totală de 1.000 lei după cum urmează: Constantin Ionel (1000 lei- Şc.Urziceanca).Totodată s-au mai acordat în luna aprilie 2015 15 ajutoare deces părinţi în sumă totală de 3.000 lei, 2 ajutoare deces soţ/soţie/copil în cuantum de 1.000 lei, 13 ajutoare de naştere ce au însumat 3.900 lei.
Totalul ajutoarelor acordate pentru luna aprilie 2015 este de 11.450 lei.